یک پزشک متخصص داخلی گفت: طبق توصیه‌های به‌عمل‌آمده توسط CDC و سازمان جهانی بهداشت به تمام افراد مبتلابه کرونا یا در معرض آن توصیه می‌شود سبزی‌ها و میوه‌جات تازه را زیاد مصرف کرده و از مصرف محصولات فرآوری شده اجتناب کنند.
گرچه با شیوع ویروس کرونا، خرید مکمل‌های ویتامین سی از داروخانه‌ها به شدت افزایش یافته اما این ویتامین قرار نیست درمانی برای ویروس جدید باشد یا به طور حتم از ابتلا به آن پیشگیری کند.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اثر بخشی واکسن کرونا در همه افراد یکسان نیست بلکه عوامل مختلفی از جمله نوع تغذیه و میزان مواد مغذی خون می تواند در میزان اثر بخشی واکسن کرونا تاثیر بگذارد.