مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنانمان به بیماری تب کریمهکنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت: خوردن گوشت قرمز نمیتواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فلهای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
تغذیه یکی از مؤلفههای اثرگذار در سلامت جسم و روان آدمی است و از سالهای دور پزشکان و حکیمان بر میانهروی در خوردن و رعایت چارچوبهای سلامت تغذیه تأکید کردهاند.
این گیاه گلدار، بومی شمال آفریقا و غرب آسیا، قرن هاست که به عنوان داروی سنتی برای بیماریهای متعدد، از جمله التهاب و عفونتها مورد استفاده قرار میگیرد.
یک پزشک متخصص داخلی گفت: طبق توصیههای بهعملآمده توسط CDC و سازمان جهانی بهداشت به تمام افراد مبتلابه کرونا یا در معرض آن توصیه میشود سبزیها و میوهجات تازه را زیاد مصرف کرده و از مصرف محصولات فرآوری شده اجتناب کنند.
گرچه با شیوع ویروس کرونا، خرید مکملهای ویتامین سی از داروخانهها به شدت افزایش یافته اما این ویتامین قرار نیست درمانی برای ویروس جدید باشد یا به طور حتم از ابتلا به آن پیشگیری کند.
این روزها برای بسیاری از افراد که برای واکسیناسیون علیه ویروس کرونا آماده می شوند این سوال مطرح می شود که قبل و بعد از واکسیناسیون چه نکاتی را در تغذیه خود باید رعایت کنیم؟
تزریق واکسن کرونا هرچند مانعی برای ابتلا به کرونا است اما توجه به پروتکلهای بهداشتی و نیز رعایت نکات تغذیهای قبل و پس از واکسیناسیون، تاثیر آن را بیشتر میکند.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که سینامالدئید موجود در دارچین، مکمل خوبی همراه با دگزامتازون برای درمان کووید ۱۹ است.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اثر بخشی واکسن کرونا در همه افراد یکسان نیست بلکه عوامل مختلفی از جمله نوع تغذیه و میزان مواد مغذی خون می تواند در میزان اثر بخشی واکسن کرونا تاثیر بگذارد.
انبه خواص زیادی دارد که مثلا مصرف به اندازه آن می تواند در کاهش وزن و حفظ سیستم ایمنی به شما کمک کند
نتایج نشان می دهد ترکیب موجود در چای سبز به طور بالقوه می تواند کروناویروس را غیرفعال کرده و از تولیدمثل ویروس جلوگیری کند.