مهمترین توصیه تغذیه ای برای سنین سالمندی، مصرف غذاهای ساده و کم حجم است؛ به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین شود. در بخش یک این مطلب به موضوعاتی نظیر اهمیت مصرف ویتامین D و ضرورت کاهش چربی در رژیم غذایی سالمندان پرداخته شد، بخش دوم این مطلب را باهم دنبال می کنیم:
بخش عمده ای از جوامع را سالمندان تشکیل می دهند که بی توجهی به سلامت آنان، چالش های جدی بر جامعه تحمیل خواهد کرد و هزینه های درمانی، تخصیص نیروی کار جوان برای نگهداری از سالمندان دچار ضایعه شده و مسائلی از این دست را به همراه خواهد داشت.
افراد مسن در صورت ابتلا به این بیماری به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی همراه با افزایش سن و شرایط بالقوه سلامتی، در معرض خطر قابل توجهی قرار می‌گیرند. فاصله اجتماعی به عنوان الزام قانونی این همه‌گیری، با ایجاد انزوای هرچه بیشتر برای سالمندان، خطر دیگری است که سلامت روان آنها را نشانه گرفته است.
دانشمندان انگلیسی در دانشگاه آکسفورد در تحقیقات بالینی خود روی کووید-۱۹ کشف کرده‌اند که سالمندان مبتلا به این ویروس یک علامت را بیش از دیگر علامت‌ها نشان می‌دهند به طوری که یک نفر از هر ۵ نفر آن را دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به آسیب‌پذیری سالمندان در برابر بیماری کرونا، گفت: از زمان شیوع بیماری تاکنون ۵۰ درصد از مبتلایان به بیماری کرونا در کشور سالمندان بودند و همچنین ۷۰ درصد موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در سالمندان گزارش شده است.
شیوع بیماری کرونا، زندگی سالمندان را نظیر همه نقاط دنیا در آذربایجان غربی نیز تحت تاثیر قرار داده به طوری که آنان با رعایت موارد بهداشتی، زیان روانی می‌بینند و با رعایت نکردن، احتمال ابتلا به کرونا در آنان بیشتر بوده که این امر نیز بسیار خطرناک است.