گروهی از محققان سنگاپوری یک آزمایش تشخیصی ابداع کردند که میتواند ویروس مولد کووید-۱۹ را حتی پس از جهش هم تشخیص دهد. نتایج این آزمایش تنها پس از ۳۰ دقیقه مشخص میشود.
نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد که نور خورشید ویروس کرونا را سریعتر از تصور از بین میبرد.
محققان موفق به توسعه دستگاهی کوچک به نام «NIRVANA» شدند که میتواند آزمایش غربالگری ویروس کرونا، آنفلوانزا و سایر ویروسها را در عرض چند دقیقه انجام دهد. این روش غربالگری نیازی به زیرساختهای گران قیمت نداشته و کارایی دو یا سه آزمایش غربالگری را به صورت همزمان دارد.
نتایج یک مطالعه نشان داده است که افراد دارای گروه خونی A بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند.
محققان "دانشگاه رایس" یک دانگل میکروفلوئیدیکی تولید کردهاند که میتواند وجود کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را در یک قطره خون آزمایش کند و نتایج آن را پس از اتصال به تلفن همراه نشان دهد.
مطالعات جدید نشان میدهد ویروس کرونا با رخنه در سلولهای قلب، آنان را آلوده به عفونت و نابود میکند. به همین دلیل مشکلات قلبی از شایعترین عوارض کووید ۱۹ به شمار می رود.
دانشمندان مشکلات مغزی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و ارتباط آن با اصطلاح «مه مغزی» را دریافتند.
محققان آمریکایی در یک بررسی به تاثیر چهار بیماری زمینه ای چاقی، فشار خون بالا، دیابت و نارسایی قلبی در درمان کووید-۱۹ پرداختند.
محققان در جریان دو مطالعه مختلف دریافتند تزریق یک واحد واکسن کووید در افرادی که قبلا به این بیماری مبتلا شده و بهبود یافتهاند، موجب افزایش قابل توجه میزان پادتن این ویروس در بدن آنها میشود.
محققان با اندازه رطوبتی که در هوای بین دهان و ماسک به وجود می آید معتقدند، استفاده از این پوشش درصورت ابتلای فرد به کووید۱۹ از شدت آسیب بیماری به ریه ها می کاهد.
نتایج یک مطالعه جدید در انگلیس، کاهش شدید تعداد فوتی های ویروس کرونا را در ماه مارس آینده به دلیل واکسن ها و ایجاد ایمنی عمومی پیش بینی کرد.