اپیدمی کووید 19 علاوه بر آسیبهای جسمانی، میتواند باعث مشکلات روانشناختی نیز در افراد شود.
در آخرین شماره منتشر شده از مجله معتبر بینالمللی Immunology از انتشارات wiley، مقاله مطالعه بالینی دوز بوستر واکسن اسپایکوژن به چاپ رسید.
حدود یک سوم بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری میشوند، علائم تغییرات سطح هوشیاری از گیجی تا کما را نشان میدهند.
ویروس SARS-CoV-2 یک ویروس RNA داراست و جهش ها به طور طبیعی با تکثیر ویروس بوجود می آیند. هزاران جهش در حال حاضر بوجود آمده است ، اما فقط یک اقلیت بسیار کوچک مهم هستند و ویروس را به طرز قابل توجهی تغییر می دهند تا به حال حدود ۴۰۰۰ جهش در پروتئین اسپایک ایجاد شده است. جهش ها مورد انتظار بوده و بخشی طبیعی از تکامل هستند. هزاران جهش در حال حاضر بوجود آمده است و اکثریت قریب به اتفاق آنها تاثیری بر روی ویروس ندارند اما می توانند به عنوان بارکدی برای کنترل شیوع بیماری مفید باشند.
بر اساس نتایج یک تحقیق؛
خطر مرگ ناشی از کرونا در افراد دارای معلولیت فراگیری بیشتر است
سازمان بهداشت عمومی انگلیس در گزارشی اعلام کرد: احتمال مرگ ناشی از ویروس کرونا در افراد دارای معلولیتهای فراگیری تا ۳۰ برابر بیشتر از سایر افراد است.
متخصص ویروس شناس از بررسی بیش از ۱۰۰ جهش ژنتیکی ویروس کرونا در ایرانی ها خبر داد و گفت: مهم ترین جهش این ویروس قدرت سرایت آن است و همچنان در این زمینه تحقیقات ادامه دارد.
رئیس مرکز تحقیقات آسم و آلرژی، در ارتباط با وضعیت بیماران مبتلا به آسم در روزهای کرونایی و میزان و شدت درگیری آنها با این ویروس، توضیحاتی ارائه داد.
بیماری کرونا در سالمندان Coronavirus disease in the elderly بنا به دلایلی از جمله اینکه سالمندان به دلیل ضعف جسمی آسیب پذیرتر هستند شدید تر می باشد. مرگ در سالمندان نرخ بیشتری دارد و احتمال بروز عوارض شدیدتر کرونا در سالمندان نسبت به سایر گروههای سنی بیشتر است. برای جلوگیری از انتقال بیماری به این گروه حساس نیاز به اقدامات پیشگیرانه جهت قطع حلقه انتقال ویروس به سالمندان ضروری است.
یک زن آمریکایی پس از انجام «سواب بینی» که برای تست کرونا صورت میگیرد، دچار نشت مایع مغزی- نخاعی شد. همه گیری کرونا هر روزه خطرات و مشکلاتی را برای مردم مناطق مختلف جهان به وجود میآورد. در همین ارتباط، یکی از مواردی که به تازگی گزارش شده است، نشت مایع مغزی یک زن آمریکایی پس از انجام آزمایش کروناست.
در قالب یک مقاله بررسی شد؛
توصیه های ضد انعقادی در کودکان برای روزهای کرونایی
کروناویروس 2019 که سبب سندرم شدید عفونت تنفسی کروناویروس 2 (SARS-CoV-2) است اغلب همراه با پرکاری انعقاد پذیری و انعقاد درونرگی منتشر است. اما انعقاد پذیری بیشازحد بهعنوان یک بیماری پیشرونده سبب آسیب به ریه و کلیه، آمبولی ریوی (PE)، وقایع ترومبوتیکی وریدی (VTE)، انسداد خط مکرر و سکته مغزی در مبتلایان میشود. در مطالعه حاضر بر اساس مطالعات منتشرشده در مورد ترومبوز در دوران کودکی، توصیههای اولیه برای ارزیابی هموستاتیک، تصویربرداری، ارزیابی خطر ترومبوز و عوامل ضد انعقادی برای کودکان بستری با کووید 19 ارائه شده است.
مطالعات پزشکی نشان می دهد بیمارانی که به نوع خفیف کووید-۱۹ مبتلا شده اند ممکن است برای مدتی طولانی احساس خستگی را تجربه کنند.